Фасоля Яська (вялікая белая), 500 г

4,80руб.

Вялікая белая фасоля, пасля прыгатавання набывае прыемны адметны смак. Пасуе для гатавання супоў, рагу, салатаў.
Арганічны прадукт.

Фасоля з'яўляецца добрай крыніцай расліннага бялку і клятчаткі. Вялікая белая фасоля ў залежнасці ад краіны вядомая яшчэ пад назвай Буйнакветкавай фасолі ці фасолі Яські і вылучаецца надзвычай вялікім памерам нават у сухім выглядзе. З яе можна гатаваць супы, выкарыстоўваць яе ў салатах і рагу. Для атрымання добрага выніку раіцца замачыць фасолю ў халоднай вадзе на працягу 8-10 гадзін. Варыць 45-60 хвілін, бліжэй да заканчэння гатавання дадаць соль і трошкі расліннага алею (на смак).

Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Лутаева Д.І., Бярозаўскі р-н Брэсцкай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-173
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 296 ккал/1243 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 23 г, тлушчы - 1,3 г, вугляводы - 36 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Захоўваць у сухім памяшканні без пабочных пахаў і ў далечыні ад сонечных прамянёў пры t не вышей за +250С і адноснай вільготнасці паветра не болей за 75%. Тэрмін прыдатнасці 12 месяцаў з даты вырабу. Дата вырабу - кастрычнік 2019 года.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СанПиН №52 ад 21.06.2013