Крупа грэчневая ядрыца (карычневая), 800г (4.25р за 1кг)

3,40руб.
Аформіць

Крупа грэчневая ядрыца хутка-разварваючаяся (карычневая грэчка), вырабленая з арганічнай сыравіны.

Крупа грэчневая ядрыца хутка-разварваючаяся выраблена з сыравіны, вырашчанай арганічнымі метадамі ў Фермерскай гаспадарцы "Монькі", Валожынскі раён Мінскай вобласці. Дзякуючы выкарыстанню беражлівых тэхналогій, атрымліваецца карычневая грэчка з мінімальнай папярэдняй тэрмічнай апрацоўкай і лёгкім адценнем паху зялёнай грэчкі.
Звычайна з 
грэчкі гатуюць кашу, але можна рабіць разнастайныя пірагі і піражкі, выкарыстоўваць як дадатак для супоў і ў шмат якіх іншых стравах. А дзякуючы арганічным прынцыпам гаспадарання і карычневая, і зялёная грэчка маюць не толькі чысты насычаны смак і пах, але і безумоўна з'яўляюцца надзвычай карыснымі для вашага здароўя. 


Спосаб гатавання: крупу ўсыпаць у злёгку падсоленую кіпячую ваду і варыць 10-20 хвілін у залежнасці ад пажаданага стану кашы.


Вырашчана і выраблена ў Беларусі.

Дадатковая інфармацыя
Вытворца ТДА "Алеся", в. Дуброўня, Лідскі р-н Гродзенскай вобл.
Арганічны статус прадукту Выраблена з арганічнай сыравіны фермерскай гаспадаркі "Монькі" (сертыфікат CER-BY-18-00003)
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 329 ккал/1380 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялок - 12,6 г, жыры - 2,6 г, вугляводы - 68 г, раслінныя валокны - 10 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Зберагаць пры t не вышей за +250С і адноснай вільготнасці паветра не болей за 70%. Дата вытворчасці і пакавання пададзена на ўпакоўцы, тэрмін прыдатнасці - 20 месяцаў з даты вырабу.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СанПиН №52 ад 21.06.2013