Крупа грэчневая зялёная, 800г (5.38р за 1кг)

4,40руб.
Аформіць

Крупа грэчневая ядрыца (Зялёная грэчка), вырабленая з арганічнай сыравіны.

Крупа грэчневая ядрыца 1 сорту выраблена з сыравіны, вырашчанай арганічнымі метадамі ў Фермерскай гаспадарцы "Монькі", Валожынскі раён Мінскай вобласці. Праз выкарыстанне сучасных тэхналогій перапрацоўкі, атрымліваецца зялёная грэчка. Кажучы простымі словамі, гэта азначае, што яе папярэдне не смажылі, таму аматары сыраядзення могуць выкарыстоўваць крупу для прарошчвання і далейшага ўжывання ў сырым выглядзе.
А можна з зялёнай грэчкі прыгатаваць і класічную кашу, пры гэтым смак і пах будуць адрознівацца ад больш звыклай нам смажанай (карычневай) грэчкі. Кажуць, што той, хто пакаштаваў кашу з зялёнай грэчкі, будзе абіраць толькі яе. Увогуле, дзякуючы арганічным прынцыпам гаспадарання, і зялёная, і карычневая грэчка маюць не толькі чысты, насычаны смак і пах, але і, безумоўна, з'яўляюцца надзвычай карыснымі для вашага здароўя. 


Спосаб гатавання: крупу ўсыпаць у злёгку падсоленую кіпячую ваду і варыць 10-20 хвілін у залежнасці ад пажаданага стану кашы.


Вырашчана і выраблена ў Беларусі.

Дадатковая інфармацыя
Вытворца ТДА "Алеся", в. Дуброўня, Лідскі р-н Гродзенскай вобл.
Арганічны статус прадукту Выраблена з арганічнай сыравіны фермерскай гаспадаркі "Монькі" (сертыфікат CER-BY-18-00003)
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 329 ккал/1380 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі- 12,6 г, тлушчы - 2,6 г, вугляводы - 68 г, раслінныя валокны - 10 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Захоўваць пры t не вышей за +250С і адноснай вільготнасці паветра не болей за 70%. Дата вытворчасці і пакавання пададзена на ўпакоўцы, тэрмін прыдатнасці - 20 месяцаў з даты вырабу.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СанПиН №52 ад 21.06.2013