Паста Fusilli з цэльназерневай мукі "Delverde", 500г (16,80р за 1кг)
Арганічныя макаронныя вырабы спіралькі (fusilli) з цэльназерневай мукі. Дзякуючы сваёй форме, fusilli добра ўтрымліваюць на сабе соўсы і падлівы і таму выдатна падыходзяць для гатавання традыцыйных італьянскіх страў.
Арганічная паста Delverde заўсёды вырабляецца з мукі з пшаніцы цвёрдых гатункаў. А лінейка макаронных вырабаў Integrale biologica з'яўляецца сучасным прадуктам здаровага харчавання - паста робіцца толькі з арганічнай цэльназерневай мукі Durum. Дзякуючы арганічнаму метаду вырошчвання сыравіны, паста не змяшчае ніякіх шкодных рэчываў, а за кошт прысутнасці ў муцэ ўсіх частак зерня, у тым ліку вотруб'я і пшанічных зародкаў, яна насычаецца прыроднымі вітамінамі, мінеральнымі рэчывамі і расліннай клятчаткай.
Макаронныя вырабы fusilli дзякуючы сваёй форме добра ўтрымліваюць соўсы і падлівы і таму выдатна падыходзяць для гатавання традыцыйных італьянскіх страў.
Склад прадукту: арганічная цэльназерневая мука, вада. Утрымлівае алерген - глютэн.
Спосаб гатавання: макароны ўсыпаць у падсоленую кіпячую ваду ў суадносінах 100г на 1 л вады. Да класічнага стану Al dente варыць 8-9 хвілін, для большай мяккасці - на 2-3 хвіліны болей.
Выраблена ў Італіі.
Імпарцёр | ТДА "ННД" г. Мінск, вул. Купрэвіча, д.1, корп.30, офіс 304 |
Вытворца | Delverde Industrie Alimentari S.p.A., 66015 Fara San Martino, Abruzzo, Італія |
Арганічны статус прадукту | Сертыфікаваны прадукт IT-BIO-006 |
Энергетычная і харчовая вартасць | Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 354 ккал/1480 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 11,5 г, тлушчы - 2 г, вугляводы - 64 г, раслінныя валокны - 7 г. |
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання | Захоўваць пры t не вышей за +300С і адноснай вільготнасці паветра не болей за 70%. Дата вытворчасці і тэрмін прыдатнасці пададзены на ўпакоўцы. |
Нарматыўныя дакументы | ТР ТС 021/2011, СанПиН №52 ад 21.06.2013 |