Паста "Tagliatelle a nido" з цэльназерневай мукі "Delverde", 250г (18,40р за 1кг)

4,80руб.
Аформіць

Арганічныя макаронныя вырабы тальятэлле (tagliatelle a nido) з цэльназерневай мукі. Таксама называюцца вялікімі гнёздамі і выкарыстоўваюцца для гатавання прыгожых парцыйных страў.

Арганічная паста Delverde заўсёды вырабляецца з мукі з пшаніцы цвёрдых гатункаў. А лінейка макаронных вырабаў Integrale biologica з'яўляецца сучасным прадуктам здаровага харчавання - паста робіцца толькі з арганічнай цэльназерневай мукі Durum. Дзякуючы арганічнаму метаду вырошчвання сыравіны, паста не змяшчае ніякіх шкодных рэчываў, а за кошт прысутнасці ў муцэ ўсіх частак зерня, у тым ліку вотруб'я і пшанічных зародкаў, яна насычаецца прыроднымі вітамінамі, мінеральнымі рэчывамі і расліннай клятчаткай.
Макаронныя вырабы "tagliatelle a nido" выдатна 
падыходзяць для гатавання парцыйных страў з прыгожай падачай на талерцы.

Склад прадукту: арганічная цэльназерневая мука, вада
. Утрымлівае алерген - глютэн.

Спосаб гатавання: патрэбную колькасць гнёздаў асцярожна апусціць у падсоленую кіпячую ваду ў суадносінах 100г на 1 л вады. Да стану Al dente варыць 5-6 хвілін.


Выраблена ў Італіі.

Дадатковая інфармацыя
Імпарцёр ТДА "ННД" г. Мінск, вул. Купрэвіча, д.1, корп.30, офіс 304
Вытворца Delverde Industrie Alimentari S.p.A., 66015 Fara San Martino, Abruzzo, Італія
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт IT-BIO-006
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 354 ккал/1480 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 11,5 г, тлушчы - 2 г, вугляводы - 64 г, раслінныя валокны - 7 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Захоўваць пры t не вышей за +300С і адноснай вільготнасці паветра не болей за 70%. Дата вытворчасці і тэрмін прыдатнасці пададзены на ўпакоўцы.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СанПиН №52 ад 21.06.2013