Шматкі аўсяныя хуткага гатавання "Helsinki Mills", 300г (0,00р за 1кг)

4,00руб.
Аформіць

Арганічныя аўсяныя шматкі хуткага гатавання "Helsinki Mills" з цэльнага зерня аўса.

Арганічныя аўсяныя шматкі Helsinki Mills вырабляюцца з цэльнага зерня аўса.
Часцей за ўсё мы выкарыстоўваем шматкі для гатавання аўсянай кашы на сняданак, а дзякуючы прысутнасці ў аўсяных шматках добрай колькасці бялку і клятчаткі, каша будзе не толькі выдатнай крыніцай энергіі для дарослага альбо дзіцяці, але і дасць адчуванне сытасці на працяглы час.
Склад прадукту: аўсяныя шматкі з 
арганічнага цэльнага зерня аўса. Утрымлівае алерген - глютэн.

Варыянт гатавання: шматкі ўсыпаць у кіпячую ваду ці малако ў разліку 200мл шматкоў
(дастатковая колькасць для двух дарослых) на 500 мл вадкасці. Варыць 1 хвіліну, дадаць соль на смак. Таксама можна проста заліць шматкі кіпячым малаком ці вадой і пакінуць на некалькі хвілін пад накрыўкай. У гатовую кашу можна дадаць малако, арэхі, насенне гарбуза ці лёну, свежыя ягады па сезону ці варэнне.


Выраблена ў Фінляндыі.

Дадатковая інфармацыя
Імпарцёр УП «ДЭЙНЦІ» Мінская вобл., Мінскі р-н, п. Сонечны, вул. Сасновая, 2-158
Вытворца Helsinki Mills Ltd. Puurtajankatu 34, FI-04440 Jarvenpaa, ФІнляндыя
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт FI-EKO-201
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 365 ккал/1530 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 14 г, тлушчы - 6.9 г, вугляводы - 56 г, раслінныя валокны (клятчатка) - 11 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Захоўваць у памяшканні без пабочных пахаў і ў далечыні ад сонечных прамянёў пры t не вышей за +250С і адноснай вільготнасці паветра не болей за 75%. Дата вытворчасці і тэрмін прыдатнасці пададзены на запакоўцы.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СанПиН №52 ад 21.06.2013