Гародніна ад Кансорцыі арганічных гаспадарак

Гародніна гаспадарак Кансорцыі вырошчваецца толькі по арганічных тэхналогіях - без выкарыстання штучных угнаенняў і хімічных сродкаў аховы раслін. Так, для жыўлення раслін выкарыстоўваецца кампост з арганічных ці экстэнсіўных гаспадарак і попел, а для абароны раслін ад шкодных насекомых і хвароб ужываюцца мікрабіялагічныя прэпараты і абгрунтаваны севазварот. Такі падыход дазваляе атрымаць якасны ўраджай з высокай канцэнтрацыяй вітамінаў, мікраэлементаў і мінімальнай канцэнтрацыяй нітратаў.
Арганічныя тэхналогіі дапамагаюць зберагчы сапраўдны смак прадуктаў і гарантуюць, што з прадуктамі вы не атрымаеце рэшткаў пестыцыдаў і іншых шкодных рэчываў. Абірайце для сябе і вашых блізкіх бяспечныя і смачныя прадукты ад Кансорцыі арганічных гаспадарак.
Тавараў у раздзеле: 10
    Капуста белакачанная, 1 кг
    Аформіць

    Качанная капуста - традыцыйная гараднічая культура і адна з асноўных пры гатаванні страў. Арганічную капусту выкарыстоўваюць у супах, для тушэння паасобку і разам з іншай гароднінай, дзела прыгатавання галубцоў.

    Гарбуз Хакайда, 1 шт (плод вагою 1,2 кг | 2,00 руб/кг)
    Аформіць
    Гарбуз Хакайда амаль цалкам можа быць выкарыстаны ў кулінарыі, бо скурка гарбузоў тыпу Хайкада (Red Kuri, Uchiki Kuri, Green Hokkaido і інш), у адрозненне ад іншых відаў гарбузу, выкарыстоўваецца пры тэрмічнай апрацоўцы.
    Гарбуз мускатны, 1 шт (плод вагою 1,6 кг | 2,50 руб/кг)
    Аформіць
    Сонечны і вітамінны мускатны гарбуз мае адметны смак з гарэхавымі нотамі і выдатна спалучаецца з большасцю спецый і прыпраў, а таксама з любымі інгрэдыентамі – ад мяса і рыбы да цеста і садавіны.
    Пастарнак, 1 кг
    Аформіць
    Пастарнакам араматызуюць булёны, рагу і салаты з гародніны.  Араматны і багаты на эфірныя масла пастэрнак мае характэрны саладкаваты смак і рэзкаваты арамат. У кулінарыі вядомы як прыправа да марынадаў, а таксама пры тушэнні мяса альбо рыбы, выкарыстоўваецца і ў прыгатаванні баршча. Салодкія карані пастарнаку будуць добра спалучацца са смажанымі буракамі альбо бульбай.
    Морква сталовая, 1 кг
    Аформіць
    Прыгажуня-морква можа не толькі дадаць сонечных колераў амаль у любую страву, але і спрыяе аздараўленню арганізма. А на кухні морква – незаменны інгрыдыент супоў, салатаў, тушаных і запечаных страў.
    Бульба, 1 кг
    Аформіць

    Натуральны смак бульбы немагчыма пераблытаць ані з чым. Сочная запечаная са спецыямі ці духмяная вараная з зелянінай, смажаная з хрусткай скарынкай ці як інгрыдыент супа альбо салата – у любым выглядзе бульба нязменна прысутнічае ў нашым рацыёне.

    Буракі чырвоныя, 1 кг
    Аформіць
    Чырвоны боршч з часначком альбо халаднік з цыбуляй, лёгкая дыетычная салата з морквай альбо сытны святочны селядзец пад футрам, запечаныя буракі з арэхамі альбо бурачныя катлеты – гэта толькі некаторыя стравы, якія можна прыгатаваць з буракоў. Натуральны смак і насычаны колер на Вашай кухні.
    Чырвоная цыбуля, 1 кг
    Аформіць
    Чырвоная цыбуля мае багаты насычаны смак. У яе складзе шмат вітамінаў і мікраэлементаў. Праз свой колер арганічная чырвоная цыбуля стане добрым упрыгожваннем як для лёгкіх, так і для больш сытных страў, прыгатаваных у печы, на грылі, у духоўцы ці на звычайнай кухоннай пліце.
    Жоўтая цыбуля, 1 кг
    Аформіць
    Самы папулярны і ўніверсальны від цыбулі. Пасуе для прыгатавання і французскага цыбульнага супа, і беларускай бульбяной бабкі. Асабліва добра выкарыстоўваць для страў доўгага прыгатавання: супоў, рагу, тушаных страў з мяса и гародніны.
    Часнок, 200 г
    Аформіць
    Для гатавання здаровай і смачнай ежы істотнай з’яўляецца кожная дробязь. Крэпкі зубчык часнаку з прыемным араматам зробіць кожную звыклую страву адметнай.