Чырвоны боршч з часначком альбо халаднік з цыбуляй, лёгкая дыетычная салата з морквай альбо сытны святочны селядзец пад футрам, запечаныя буракі з арэхамі альбо бурачныя катлеты – гэта толькі некаторыя стравы, якія можна прыгатаваць з буракоў.
Натуральны смак і насычаны колер арганічных буракоў ад удзельнікаў Кансорцыі для Вашай кухні!
Натуральны смак і насычаны колер арганічных буракоў ад удзельнікаў Кансорцыі для Вашай кухні!
Вытворца | Асабістая гаспадарка Чычыры К.С., Дзяржынскі р-н Мінскай вобл. |
Арганічны статус прадукту | Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-108 |
Энергетычная і харчовая вартасць | Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 42 ккал/176 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 1,5 г, тлушчы - 0,9 г, вугляводы - 8,8 г. |
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання | Захоўваць пры t ад 00С да 10С і адноснай вільготнасці паветра 90-95%. Тэрмін прыдатнасці - 30 дзён. |
Нарматыўныя дакументы | ТР ТС 021/2011, ГОСТ 32285-2013, СанПиН №52 ад 21.06.2013 |