Цыбулю-парэй тушаць з грыбамі і гароднінай, дадаюць у начынку для пірагоў альбо ў фаршыраваныя стравы. Салаты з гэтым інгрэдыентам можна гатаваць кожны дзень і не паўтарыцца аніводнага разу. Парэй можа быць як асноўным, так і дадатковым інгрэдыентам стравы, але ў любым выпадку ягоная прысутасць будзе заўважнай.
Вытворца | Асабістая гаспадарка Чычыры К.С., Дзяржынскі р-н Мінскай вобл. |
Арганічны статус прадукту | Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-108 |
Энергетычная і харчовая вартасць | Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 61 ккал/205 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 1,5 г, тлушчы - 0,3 г, вугляводы - 14 г. |
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання | Захоўваць пры t ад 00С да 10С і адноснай вільготнасці паветра 70-80%. Тэрмін прыдатнасці - 60 дзён. |
Нарматыўныя дакументы | ТР ТС 021/2011, ГОСТ 31854-2012, СанПиН №52 ад 21.06.2013 |