Цыбуля парэй, 0,5 кг (2-3 шт)

3,00руб.
Аформіць
Цыбуля-парэй, вырашчаная па арганічных тэхналогіях. Сакавітая і духмяная.
Цыбулю-парэй тушаць з грыбамі і гароднінай, дадаюць у начынку для пірагоў альбо ў фаршыраваныя стравы. Салаты з гэтым інгрэдыентам можна гатаваць кожны дзень і не паўтарыцца аніводнага разу. Парэй можа быць як асноўным, так і дадатковым інгрэдыентам стравы, але ў любым выпадку ягоная прысутасць будзе заўважнай.
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Бабака А.І., Докшыцкі р-н Віцебскай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-173
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 61 ккал/205 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 1,5 г, тлушчы - 0,3 г, вугляводы - 14 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Захоўваць пры t ад 00С да 10С і адноснай вільготнасці паветра 70-80%. Тэрмін прыдатнасці - 60 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, ГОСТ 31854-2012, СанПиН №52 ад 21.06.2013