Фенхель італьянскі, 1 шт (вага 0,25 кг | 8,40 руб/кг)

2,10руб.

Італьянскі (фларэнційскі) фенхель - традыцыйная культура ў Італіі і вядомы з часоў Старажытнага Рыму. Звычайна запечаны ці тушаны фенхель падаюць да мяса, пасты і белай рыбы. Арганічны прадукт.

Італьянскім ці фларэнційскім фенхелем называюць від фенхелю, у якога ўжываюць у ежу мясісты плод. Яго звычайна запякаюць у духоўцы ці тушаць асобна ці з іншай гароднінай. Падаюць такі гарнір са своеасаблівым анісавым водарам да мяса, пасты і белай рыбы. Дзякуючы высокаму ўтрыманню эфірных алеяў, фенхель першапачаткова выкарыстоўваўся з часоў Старажытнага Рыму за свае антыбактэрыяльныя ўласцівасці. Таму і сёння раяць выкарыстоўваць фенхель у ежу без доўгага захоўвання, падчас якога ён лёгка згубляе свой водар. Насенне фенхелю, як і насенне кропу, выкарыстоўваюць для прыгатавання "кропнай вады".

Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Лутаева Д.І., Бярозаўскі р-н Брэсцкай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-108
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 31 ккал/137 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялок - 1,2 г, жыры - 0,2 г, вугляводы - 4,2 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Зберагаць пры t ад 10С да 40С і адноснай вільготнасці паветра 85-90%. Тэрмін прыдатнасці - 10 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СанПиН №52 ад 21.06.2013