Гарбуз тыпу Хакайда аранжавы, 1 шт (плод вагою 1,5 кг | 2,00 руб/кг)

3,00руб.
Гарбуз Хакайда амаль увесь цалкам можа быць выкарыстаны ў кулінарыі, бо скурка гарбузоў тыпу Хайкада (Red Kuri, Uchiki Kuri, Green Hokkaido і інш), у адрозненні ад іншых гатункаў, таксама выкарыстоўваецца пры тэрмічнай апрацоўцы.
Усе часткі гарбуза Хакайда выкарыстоўваюцца ў кулінарыі. Мякаць пасля тэрмічнай апрацоўкі набывае арэхавы арамат і пасуе да гатавання супоў-пюрэ, салатаў, запяканак, пірагоў, кампотаў альбо варэння. А запечаныя ў духоўцы долькі гарбузу Хакайда з дадаткам алею і спецый на ваш густ могуць стаць вашай улюблёнай закускай. Можна таксама запекчы гарбуз Хакайда цалкам, папярэдне нафаршыраваўшы яго.
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Лутаева Д.І., Бярозаўскі р-н Брэсцкай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-173
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 45 ккал/188 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 1,0 г, тлушчы - 0,1 г, вугляводы - 9,7 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Захоўваць пры t ад 80С да 100С і адноснай вільготнасці паветра 60-70%. Тэрмін прыдатнасці - 60 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, ГОСТ 7975-2013, СанПиН №52 ад 21.06.2013