Кабачкі, 2,5 кг (1 шт, 1,00 р/кг)

2,50руб.
Арганічныя кабачкі - выдатная восеньская гародніна, яны ідэальна пасуюць для гатавання кабачковай ікры, тушэння з іншай сезонннай гародніны.
Звычайна кабачкі гатуюцца ў выглядзе кабачковай ікры, тушацца з бульбай і іншай гароднінай, але можна іх і падсмажыць з часнаком ці зрабіць кабачковыя блінцы. У адрозненне ад маладых цукіні, кабачкі могуць мець цвёрдую лупіну, але і захоўваюцца значна лепей.
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Лутаева Д.І., Бярозаўскі р-н Брэсцкай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-173
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 24 ккал/119 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 0,6 г, тлушчы - 0,3 г, вугляводы - 4,6 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Захоўваць пры t ад 00С да +50С і адноснай вільготнасці паветра 60-70%. Тэрмін прыдатнасці - 30 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СТБ 766-95, СанПиН №52 ад 21.06.2013