Капуста белакачанная, 1 кг (вага качаноў 0,9-1,9 кг)

1,50руб.
Аформіць

Качанная капуста - традыцыйная гараднічая культура і адна з асноўных пры гатаванні страў. Арганічную капусту выкарыстоўваюць у супах, для тушэння паасобку і разам з іншай гароднінай, дзела прыгатавання галубцоў.

Качанная капуста - традыцыйная гараднічая культура і адна з асноўных пры гатаванні страў. Арганічную капусту выкарыстоўваюць у супах, для тушэння паасобку і разам з іншай гароднінай, дзела прыгатавання галубцоў. Свежая сакавітая капустка займае свё пачэснае месца ў розных салатах, а з надыходам халадоў увосень і ўзімку на першае месца выходзіць квашаная капуста - з дадаткам морквы, кміну ці клюквы. У любым выпадку сакавітасць і хрумсткасць арганічнай капусты ад удзельнікаў Кансорцыі дапаможа Вам прыгатаваць смачныя і карысныя стравы.

Дадатковая інфармацыя
Вытворца Фермерская гаспадарка Сіліцкага І.Ф., Вілейскі р-н, Мінскай вобл.
Арганічны статус прадукту Гаспадарка ў пераходным перыядзе
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 25 ккал/104 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялок - 1,3 г, жыры - 0,1 г, вугляводы - 6 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Зберагаць пры t ад 10С да 40С і адноснай вільготнасці паветра 90-95%. Тэрмін прыдатнасці - 30 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, ГОСТ 1724-85, СанПиН №52 ад 21.06.2013