Капуста ранняя, 1 шт (вага качана 0,8 кг | 2,63 руб/кг)

2,10руб.
Аформіць

Качанная капуста - традыцыйная культура і адна з асноўных у нашай кухні. Арганічную капусту выкарыстоўваюць у супах, для тушэння асобна альбо разам з іншай гароднінай, а познія гатункі і для галубцоў.

Белакачанную капусту як свежую, так і ў апрацаваную выкарыстоўваюць для самых розных страў. Раннюю сакавітую і хрумсткую капусту часцей дадаюць у свежыя салаты. Пасля тэрмічнай апрацоўкі яна становіцца мяккай і салодкай на смак, таму з яе атрымліваюцца цудоўныя супы, рагу, галубцы, начынне для пірагоў альбо гарнір да іншых страў. Ранняя капуста папулярная не толькі для гатавання розных салатаў, але і, канешне, супа са свежай капусты.

Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Лутаева Д.І., Бярозаўскі р-н Брэсцкай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-173
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 25 ккал/104 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 1,3 г, тлушчы - 0,1 г, вугляводы - 6 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Захоўваць пры t ад 10С да 40С і адноснай вільготнасці паветра 90-95%. Тэрмін прыдатнасці - 30 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, ГОСТ 1724-85, СанПиН №52 ад 21.06.2013