Капуста ранняя, 1 кг (вага качаноў 0,7-0,9 кг)

2,70руб.
Аформіць

Качанная капуста - традыцыйная культура і адна з асноўных пры гатаванні страў. Арганічную капусту выкарыстоўваюць у супах, для тушэння паасобку і разам з іншай гароднінай, а позднія гатункі, у тым ліку, для прыгатавання галубцоў.

Белакачанную капусту як у свежым, так і ў апрацаваным выглядзе выкарыстоўваюць для самых розных страў. Раннюю сакавітую і хрумсткую капусту часцей выкарысоўваюць у свежых салатах. Пасля тэрмічная апрацоўкі яна становіцца мяккай і салодкай на смак, з яе атрымліваюцца цудоўныя супы, рагу, галубцы, начынне для пірагоў альбо гарнір для іншых страў. Ранняя капуста акрамя розных салатаў асабліва папулярная ў якасці асновы для шчэй, якія, кажуць, будуць смачнейшымі, калі ў лётнюю спёку іх ужываць халоднымі і з араматным кропам.

Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Чычыры К.С., Дзяржынскі р-н Мінскай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-108
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 25 ккал/104 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялок - 1,3 г, жыры - 0,1 г, вугляводы - 6 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Зберагаць пры t ад 10С да 40С і адноснай вільготнасці паветра 90-95%. Тэрмін прыдатнасці - 30 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, ГОСТ 1724-85, СанПиН №52 ад 21.06.2013