Мангальд рознакаляровы, 0,3 кг (5,0 руб/кг)

1,80руб.
Лісты гатункаў мангальду рознага колеру - зялёнага, белага, пунцовага і жоўтага. Выдатная замена шпінату ў летні час. З мангальду можна гатаваць халаднік, можна выкарыстоўваць яго ў якасці начыння для пірагоў, ці тушыць з малочным соусам і проста з іншай сезоннай гароднінай.
Мангальд з'яўляецца найбліжэйшым сваяком чырвоных і цукровых буракоў. Ён шырока распаўсюджаны ў нямецкай кухне, а ў нашай краіне толькі пачынае здабываць вядомасць і павагу. На самой справе мангальд можа стаць выдатнай альтэрнатывай для аматараў шпінату ў летні перыяд. Мангальд можна выкарыстоўваць разам з бацвіннем буракоў для гатавання халадніка, з ім можна рабіць смачныя пірагі, а часцей за ўсё яго тушаць як асобна, так і разам з іншай сезоннай гароднінай, дадаючы соусы па сваім гусце.
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Лутаева Д.І., Бярозаўскі р-н Брэсцкай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-173
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 19 ккал/48 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 1,8 г, тлушчы - 0,2 г, вугляводы - 2,1 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Захоўваць пры t ад 00С да +50С і адноснай вільготнасці паветра 85-90%. Тэрмін прыдатнасці - 10 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СанПиН №52 ад 21.06.2013