Морква маладая, 0,5 кг (5,00 руб/кг)

2,50руб.
Аформіць
Безумоўна, моркву звычайна выкарыстоўваюць пры гатаванні супоў, тушаных і запечаных страў. Але ўлетку, напэўна, найбольшае задавальненне можна атрымаць проста ад свежай салодкай і хрумсткай морквіны. Арганічны прадукт.
Летняя маладая морква можа не толькі дадаць сонечных колераў у любую страву, але і паспрыяць аздараўленню арганізма. Вядома, што сок морквы, багаты на карацін, жалеза і кальцый, ужываюць пры прастудных захворваннях і для змяншэння стамляльнасці сардэчнай мышцы. А на кухні морква – незаменны інгрэдыент супоў, салатаў, тушаных і запечаных страў.
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Лутаева Д.І., Бярозаўскі р-н Брэсцкай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-173
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 30 ккал/125 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 1,3 г, тлушчы - 0,1 г, вугляводы - 7,2 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Захоўваць пры t ад 20С да 40С і адноснай вільготнасці паветра 90-95%. Тэрмін прыдатнасці - 15 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, ГОСТ 32284-2013, СанПиН №52 ад 21.06.2013