Пастарнак свежы, 1 кг

2,80руб.
Аформіць
Пастарнакам араматызуюць булёны, рагу і салаты з гародніны.  Араматны і багаты на эфірныя масла пастэрнак мае характэрны саладкаваты смак і рэзкаваты арамат. У кулінарыі вядомы як прыправа да марынадаў, а таксама пры тушэнні мяса альбо рыбы, выкарыстоўваецца і ў прыгатаванні баршча. Салодкія карані пастарнаку будуць добра спалучацца са смажанымі буракамі альбо бульбай.
Пастарнакам араматызуюць булёны, рагу і салаты з гародніны.  Араматны і багаты на эфірныя масла пастарнак мае характэрны саладкаваты смак і рэзкаваты арамат. У кулінарыі вядомы як прыправа да марынадаў, а таксама пры тушэнні мяса альбо рыбы, прыгатаванні баршча. Салодкія карані пастарнаку будуць добра спалучацца са смажанымі буракамі альбо бульбай. Тушыць гэты карняплод добра і з баклажанам. Пастарнак можна смела дадаваць у мясныя катлеты альбо катлеты з гародніны. Да вэнджанай рыбы таксама можа атрымацца цудоўны соус з пастарнака, лімоннага сока і зеляніны.
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Чычыры К.С., Дзяржынскі р-н Мінскай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-108
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 75 ккал/313 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялок - 1,2 г, жыр - 0,3 г, вугляводы - 18 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Зберагаць пры t ад 20С да 40С і адноснай вільготнасці паветра 85-90%. Тэрмін прыдатнасці - 30 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, ГОСТ 459-93, СанПиН №52 ад 21.06.2013