Перац востры (чылі) чырвоны, 50 г (2,40 р/100г)

1,20руб.
Аформіць
Араматны і пякучы востры перац чылі. Пякучасць на 6 з 10. Вырашчаны па арганічных тэхналогіях.
Араматны і пякучы перац чылі. У добрую меру пякучы (на 6 з 10 па шкале Сковіла), валодае смакам, тыповым для вострых перцаў, падыходзіць для высушвання ці замарожвання. Добра будзе пасаваць да вашых улюбёных страў. Вырашчаны па арганічных тэхналогіях у сертыфікаванай гаспадарцы.
 
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Бабака А.І., Докшыцкі р-н Віцебскай вобл.
Арганічны статус прадукту Гаспадарка ў пераходным перыядзе
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 19 ккал/79 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялок - 1,3 г, жыры - 0,0 г, вугляводы - 5,7 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Зберагаць пры t ад +20С да +80С і адноснай вільготнасці паветра 65-90%. Тэрмін прыдатнасці - 20 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СанПиН №52 ад 21.06.2013