Перац востры (чылі) жоўты, 50 г (2,40 р/100г)

1,20руб.
Духмяны і пякучы перац чылі. Пякучасць на 6 з 10. Вырашчаны па арганічных тэхналогіях.
Араматны і пякучы перац чылі. У добрую меру пякучы (на 6 з 10 па шкале Сковіла), мае смак, тыпов для каенскага тыпу вострых перцаў. Добра будзе пасаваць да вашых улюбёных страваў. Вырашчаны па арганічных тэхналогіях на сертыфікаванай гаспадарцы.
 
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Бабака А.І., Докшыцкі р-н Віцебскай вобл.
Арганічны статус прадукту Гаспадарка ў пераходным перыядзе
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 19 ккал/79 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 1,3 г, тлушчы - 0,0 г, вугляводы - 5,7 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Захоўваць пры t ад +20С да +80С і адноснай вільготнасці паветра 65-90%. Тэрмін прыдатнасці - 20 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СанПиН №52 ад 21.06.2013