Радыс свежы белы, 1 пучок

1,60руб.
Сочныя і вострыя, крэпкія і хрумсткія карняплоды белага колеру. Звязаныя ў пучкі па 11-14 шт. Арганічны прадукт.
Стравы з радыскі смачныя і пікантныя, а сярод рэцэптаў можна сустрэць як простыя салаты, так і віртуозныя закускі.
Радыску дадаюць у летнія халаднікі і гарачыя супы. Яе запякаюць на грылі палоўкамі, а можна і разам з лісцем
. Дарэчы, стравы з бацвіння, як і свежы сок радыскі, вельмі карысныя і насычаныя вітамінамі, мікраэлементамі і клятчаткай.
Акрамя салатаў і супоў, з радыскі гатуюць смачныя бутэрброды і тварожна-сырныя паштэты, радыску тушаць, вараць і смажаць, як бульбу ці проста ядуць з соллю і чорным хлебам.
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Лутаева Д.І., Бярозаўскі р-н Брэсцкай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-108
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 20 ккал/83 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 1,2 г, тлушчы - 0,1 г, вугляводы - 3,4 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Захоўваць пры t ад 10С да 50С і адноснай вільготнасці паветра 75-85%. Тэрмін прыдатнасці - 10 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СТБ 426-93, СанПиН №52 ад 21.06.2013