Радыс свежы белы, 1 пучок

1,60руб.
Сочны і востры, крэпкі і хрумсткі карняплод, белага колеру. Звязаныя ў пучкі па 11-14 шт. Арганічны прадукт.
Стравы з радыскі смачныя і пікантныя, а сярод рэцэптаў можна сустрэць і простыя салаты і віртуозныя закускі. Таксама з радыскай гатуюць летнія халаднікі і супы, радыску можна і запечы на грыле палоўкамі разам з лісцем, а лісце радысу можна  асобна ад каранёў.
Стравы з бацвіння, а таксама свежыя сокі з радыскі – карысныя і насычаныя вітаміамі, мікраэлементамі і клятчаткай. Акрамя салатаў і супоў, з радыскі гатуюць смачныя бутэрброды і тварожна-сырныя паштэты, радыску тушаць, вараць і смажаць, як бульбу, ці проста ядуць з соллю і чорным хлебам.
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Лутаева Д.І., Бярозаўскі р-н Брэсцкай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-108
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 20 ккал/83 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялок - 1,2 г, жыры - 0,1 г, вугляводы - 3,4 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Зберагаць пры t ад 10С да 50С і адноснай вільготнасці паветра 75-85%. Тэрмін прыдатнасці - 10 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СТБ 426-93, СанПиН №52 ад 21.06.2013