Стравы з радыскі смачныя і пікантныя, а сярод рэцэптаў можна сустрэць як простыя салаты, так і віртуозныя закускі.
Радыску дадаюць у летнія халаднікі і гарачыя супы. Яе запякаюць на грылі палоўкамі, а можна і разам з лісцем. Дарэчы, стравы з бацвіння, як і свежы сок радыскі, вельмі карысныя і насычаныя вітамінамі, мікраэлементамі і клятчаткай.
Акрамя салатаў і супоў, з радыскі гатуюць смачныя бутэрброды і тварожна-сырныя паштэты, радыску тушаць, вараць і смажаць, як бульбу ці проста ядуць з соллю і чорным хлебам.
Радыску дадаюць у летнія халаднікі і гарачыя супы. Яе запякаюць на грылі палоўкамі, а можна і разам з лісцем. Дарэчы, стравы з бацвіння, як і свежы сок радыскі, вельмі карысныя і насычаныя вітамінамі, мікраэлементамі і клятчаткай.
Акрамя салатаў і супоў, з радыскі гатуюць смачныя бутэрброды і тварожна-сырныя паштэты, радыску тушаць, вараць і смажаць, як бульбу ці проста ядуць з соллю і чорным хлебам.
Вытворца | Асабістая гаспадарка Лутаева Д.І., Бярозаўскі р-н Брэсцкай вобл. |
Арганічны статус прадукту | Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-173 |
Энергетычная і харчовая вартасць | Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 20 ккал/83 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 1,2 г, тлушчы - 0,1 г, вугляводы - 3,4 г. |
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання | Захоўваць пры t ад 10С да 50С і адноснай вільготнасці паветра 75-85%. Тэрмін прыдатнасці - 10 дзён. |
Нарматыўныя дакументы | ТР ТС 021/2011, СТБ 426-93, СанПиН №52 ад 21.06.2013 |