Рэдзька зялёная (Маргеланская), 1 кг (2-4 шт)

3,60руб.
Аформіць
Сочныя карняплоды залёнага з белым колера. Вага аднаго ад 200 да 500г. Арганічны прадукт.
Зялёная рэдзька адносіцца да так званай Маргеланскай рэдзькі. Існуюць сарты як зялёнага ці белага колера, так і ружовыя ці блакітныя і, нават, з ружовай мякаццю. У адрозненне ад звыклай нам чорнай рэдзькі карняплоды зялёнай менш горкія і вострыя, таму ў асноўным яны і ўжываюцца ў свежым выглядзе ў складзе разнастайных салатаў.
З рэдзькі часцей раяць гатаваць постныя салаты - напрыклад, салата з морквай па-карэйскі, ці больш востры варыянт - з цыбуляй, часнаком і соевым соўсам. У краінах Азіі рэдзьку часта ўжываюць марынаванай у натуральных воцатах з соевым соўсам і алеем. Добра спалучаецца рэдзька і ў салатах з дадаткам варанай сачавіцы, яйка ці мяса і пад маянэзнай запраўкай. Калі раптам смак рэдзькі падасца занадта рэзкім, можна зрабіць яго мякчэй яго вымачыўшы пацёртую рэдзьку ў халоднай вадзе.
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Лутаева Д.І., Бярозаўскі р-н Брэсцкай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-173
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 21 ккал/87 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялок - 1,2 г, жыры - 0,1 г, вугляводы - 4,1 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Зберагаць пры t ад +10С да +50С і адноснай вільготнасці паветра 90-95%. Тэрмін прыдатнасці - 30 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СанПиН №52 ад 21.06.2013