Рабарбар (Рэвень), 500 г (9,00 р/кг)

4,50руб.
Аформіць
Звычайны і разам з тым незвычайны рабарбар! Кіславатыя чарашкі з адценнем смаку і водару яблыкаў. Чарашкі могуць быць колерам ад цёмна-зялёнага да светла і цёмна-чырвонага. Арганічны прадукт.
Рабарбар асабліва вядомы і распаўсюджаны ў ЗША, Англіі, Германіі і краінах Скандынавіі. З яго гатуюць кампоты, пірагі і кіслыя соўсы, гатуюць джэмы. Асабліва распаўсюджанай стравай з'яўляецца крамбл з рабарбарам - кіславаты смак рабарбару добра пасуе да салодкага пясочнага цеста і ддобра спалучаецца з іншай салодкай садавінай і ягадамі. Можна з рабарбару зрабіць і чатні для смачнага дадатку да мясных страў. 

Перад прыгатаваннем дарашкі ачышчаюць ад цвёрдай абалонкі.
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Чычыры К.С., Дзяржынскі р-н Мінскай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-108
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 32 ккал/137 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялкі - 0,7 г, тлушчы - 0,4 г, вугляводы - 9,7 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Захоўваць пры t ад +30С да +100С і адноснай вільготнасці паветра 85-90%. Тэрмін прыдатнасці - 10 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, ГОСТ 6828-89, СанПиН №52 ад 21.06.2013