Яйкі курыныя, 10 шт

4,50руб.
Аформіць
Курыныя яйкі ад птушак, што атрымліваюць разнастайны натуральны корм, у тым ліку зерне і розную гародніну, а таксама маюць вольны выгул.
Яйкі курыныя категорыі С1 (харчовыя сталовыя).
Гаспадарка вядзецца ў адпаведнасці з арганічнымі рэгламентамі і зараз знаходзіцца ў пераходным перыядзе.
Яйкі курыныя катэгорыі С1 (харчовыя сталовыя).
Курыныя яйкі ад птушак, што утрымліваюцца з адвольным выгулам у вялікім вальеры амаль круглы год. Куры кормяцца зернем, а таксама атрымліваюць розную гародніну ў адпаведнасці з сезонам году - моркву, гарбузы, бульбу і інш. Увесь корм вырашчаны ў адпаведнасці з арганічнымі рэгламентамі, утрыманне птушкі вядзецца таксама па арганічных стандартах. То бок, без выкарыстання прафілактычных лекаў, з наяўнасцю месцаў для пясчаных і попелавых ваннаў.
Дзякуючы гэтаму яйкі багатыя вітамінамі і мінераламі, а жаўток мае насычаны колер і смак.
Гаспадарка знаходзіцца ў пераходным перыядзе, гэта значыць што прытрымліваецца ўсіх абавязковых арганічных стандартаў і курыныя яйкі могуць звацца арганічнымі пасля заканчэння пераходнага перыяду ў канцы 2019 - пачатку 2020 года.

Дата сартыроўкі пададзена на этыкетцы.
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Карпалава П.С., Салігорскі р-н Мінскай вобл.
Арганічны статус прадукту Гаспадарка ў пераходным перыядзе
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 157 ккал/657 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялок - 12,7 г, жыры - 11,5 г, вугляводы - 0,7 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Тэрмін прыдатнасці - 25 дзён з моманту сартыроўкі пры ўмовах зберагання ад 00С да +200С, і 120 дзён пры ўмовах зберагання ад -20С да 00С і адноснай вільготнасці паветра 85-88%.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СТБ 254-2004, ГОСТ 31654-2012, СанПиН №52 ад 21.06.2013