КІнза свежая, 50 г (2,80 руб/100г)

1,40руб.
Арганічная кінза, вырашчаная без выкарастання штучных угнаенняў і іншых хімічных сродкаў. Заўсёды свежая і араматная.
Арганічная кінза вырашчана без выкарыстання штучных угнаенняў і іншых хімічных сродкаў.

У свежым выглядзе мае яскравы непаўторны арамат, пасля тэрмічнай апрацоўкі смак памягчаецца і нагадвае нам знаёмыя стравы каўказскай кухні. А
сабліва добра спалучаецца ў якасці дадатку да мясных страў, часта ўжываецца ў хінкалях і чабурэках, добра спалучаецца с гарохавым і фасолевым супамі. Можна таксама дадаць некалькі лістоў кінзы ў салат, упрыгожыць бутэрброды. Насенне, атрымліваемае з дарослых раслін кінзы вядомае нам пад назвай календра, а самай знакамітай стравай з выкарыстаннем календры, канешне ж, з'яўляецца барадзінскі хлеб.

Перад ужываннем прамыць вадой.
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Лутаева Д.І., Бярозаўскі р-н Брэсцкай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-173
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 20 ккал/83 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялок - 2,40 г, жыры - 0,6 г, вугляводы - 3,0 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Зберагаць пры t ад 00С да +50С і адноснай вільготнасці паветра 90-95%. Тэрмін прыдатнасці - 10 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СанПиН №52 ад 21.06.2013, СТБ 2083-2010