Меліса свежая, 50 г (3,20 руб/100г)

1,60руб.
Свежая і араматная меліса.
Як і ўся іншая зеляніна з гаспадарак Кансорцыі, меліса вырашчана без выкарыстання штучных угнаенняў і, зразумела, сродкаў абароны раслін.
Варыянтаў выкарыстання мелісы шмат - і ў свежым выглядзе для ўпрыгожання дэсертаў, як араматны дадатак да кактэйля, як натуральны араматызатар да пірагоў, яна часам выкарыстоўваецца каб адцяніць смак мясных страў і, вядома ж, для заварвання гарбаты.

Перад ужываннем прамыць вадой.
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Бабака А.І., Докшыцкі р-н Віцебскай вобл.
Арганічны статус прадукту Гаспадарка ў пераходным перыядзе
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 40 ккал/110 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялок - 3,8 г, вугляводы - 14 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Зберагаць пры t ад +30С да +50С і адноснай вільготнасці паветра 90-95%. Тэрмін прыдатнасці - 7 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, СанПиН №52 ад 21.06.2013