Шпінат свежы, 200 г (13,00 руб/кг)

2,60руб.
Для захавання ўсіх карысных якасцей найбольш аптымальна есці шпінат свежым, але можна выкарыстоўваць і для гатавання страў. Рэцэпты са шпінатам вельмі разнастайныя – ад амлетаў, супоў, пірагоў і салатаў да напояў. Так, усё больш папулярным становіцца веганскае смузі са шпіната разам с салерай альбо з авакада ці з бананам.
Для захавання ўсіх карысных якасцей найбольш аптымальна есці шпінат свежым, але можна выкарыстоўваць і для гатавання страў. Рэцэпты са шпінатам вельмі разнастайныя – ад амлетаў, супоў, пірагоў і салатаў да напояў. Так, усё больш папулярным становіцца веганскае смузі са шпіната разам с салерай альбо з авакада ці з бананам.
Дадатковая інфармацыя
Вытворца Асабістая гаспадарка Лутаева Д.І., Бярозаўскі р-н Брэсцкай вобл.
Арганічны статус прадукту Сертыфікаваны прадукт BY-BIO-108
Энергетычная і харчовая вартасць Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 23 ккал/96 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялок - 2,9 г, жыры - 0,4 г, вугляводы - 3,6 г.
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання Зберагаць пры t ад 10С да 50С і адноснай вільготнасці паветра 85-90%. Тэрмін прыдатнасці - 10 дзён.
Нарматыўныя дакументы ТР ТС 021/2011, ГОСТ 34301-2017, СанПиН №52 ад 21.06.2013