Сялера, як і іншая зеляніна і гародніна з гаспадарак Кансорцыі, вырашчваецца без выкарыстання штучных угнаенняў і сродкаў абароны раслін. Араматная сялера будзе добра пасаваць да баршчу і розных страў з мяса, нежнае лісце можна дадаваць у салаты, робяць з яе і сязоннае зялёнае смузі.
Перад ужываннем прамыць вадой.
Перад ужываннем прамыць вадой.
Вытворца | Асабістая гаспадарка Бабака А.І., Докшыцкі р-н Віцебскай вобл. |
Арганічны статус прадукту | Гаспадарка ў пераходным перыядзе |
Энергетычная і харчовая вартасць | Энергетычная вартасць 100 г прадукту: 12 ккал/51 кДж, харчовая вартасць 100 г: бялок - 1,0 г, жыры - 0,0 г, вугляводы - 3,0 г. |
Тэрмін прыдатнасці і ўмовы зберагання | Зберагаць пры t ад +30С да +80С і адноснай вільготнасці паветра 85-90%. Тэрмін прыдатнасці - 10 дзён. |
Нарматыўныя дакументы | ТР ТС 021/2011, СТБ 2083-2018, СанПиН №52 ад 21.06.2013 |